EspañolCatalàEnglishРусский中文(简体)
wayra inmobiliaria barner

Immobiliària

Sorgeix com a conseqüència de la preocupació dels nostres propis clients, empresaris i treballadors que acudien a la recerca d'assessorament en les transaccions immobiliàries pròpies.

No som una immobiliària, som un despatx professional de Graduats Socials, preocupats per la gestió dels immobles de tercers. Vetllem pels interessos de les dues parts, pactant i fent complir les obligacions estipulades en contracte. La nostra filosofia es cenyeix estrictament al codi de bona conducta, escoltem i comprenem les situacions particulars de les persones i els donem forma jurídica. El nostre valor afegit es troba en que dediquem el temps que sigui necessari en la confecció d'un contracte que garanteixi la relació propietari - assessor - inquilí.

En els temps que corren es fa necessari la figura conciliadora en les relacions entre particulars, i és per aquest motiu que el nostre equip actua amb el seny i seny deguda. Empatitzem amb els nostres clients i oferim solucions a les situacions pròpies del propietari que té la necessitat de llogar el seu pis a un preu determinat i la de l'inquilí que en algun moment no pot satisfer la renda. La via jurisdiccional és l'últim camí que prenem per oferir la solució al cas concret, tractant de buscar la solució amistosa que menys perjudiqui les parts.

foto inmo

Com Funciona?

ETS LLOGATER?
Si ets inquilí només hauràs d'omplir el formulari de recerca de l'immoble desitjat, renda mensual, zona, habitacions i en breu rebràs informació sobre immobles disponibles amb característiques similars.
ETS PROPIETARI?
Si eres propietario, prèvia autorització de gestió, revisarem tota la documentació relacionada, realitzarem les fotos de l'immoble, i el gran campanya publicitària tant en els portals immobiliaris contractats com als possibles llogaters que disposem a la nostra base de dades.

& Nbsp;

Què oferim?

  • Gestió de cobrament de rebuts i reclamacions eventuals.
  • Dipòsit de fiança i recuperació a la finalització del contracte.
  • Atendrem les avaries de la propietat i prèvia autorització del propietari remetrem a professionals degudament acreditats.
  • Tramitarem a elecció del client garantia de lloguers, i protecció judicial en cas d'impagaments.
  • Revisarem les cobertures i primes de la seva assegurança de llar obligatòria.
  • Redactem el contracte amb totes les garanties legals perquè en cas de desistiment anticipat disposem del temps suficient per garantir-li el percebimiento de la renda de lloguer.
  • Com comprovació d'assessorament jurídic fefaentment que la documentació de l'inquilí és totalment legal i no hi ha falsejament algun.

Treballem per garantir tant a propietari com llogater una contractació segura, pacífica i conciliadora en el cas de sorgir qualsevol contingència.