EspañolCatalàEnglishРусский中文(简体)

Concept Art

A cada producció de qualsevol projecte nou, especialment en les grans produccions com cinema, videojocs, etc, es requereix sempre d'il · lustradors que ideïn cada escenari, cada personatge, el vestuari, els cotxes, els diferents ambients ...

En aquests casos els il·lustradors exerceixen un paper fonamental ja que són els encarregats de donar imatge a una sèrie d'idees que té el director en ment. Aquesta sèrie d'imatges són les que serviran de guia als diferents artistes 3D, dissenyadors de vestuari i moda, maquilladors, arquitectes, etc.

Aquest servei està orientat a proporcionar aquesta ajuda al client, no només en la indústria del cinema, sinó en qualsevol del sector audiovisual o gràfic, dissenyant personatges i escenaris per posteriorment treballar a partir d'aquests “conceptes” o modelar a partir d'una guia de personatge, etc.

Així que si necessites que et dissenyem algun personatge o escenari a partir de les teves idees o vols que et fem una guia de personatge per modelar no ho dubtis.

Som la teva solució.

prueba end