Sin título-4

Llibre de Caixa

Adjuntem una eina molt senzilla per a totes aquelles empreses que desitgin controlar la gestió de caixa, imprescindible per a societats mercantils. Tots en major o en menor mesura vam rebre cobraments i efectuem pagaments amb caixa. La caixa no té perquè ser una caixa registradora ni tenir una ubicació física a l'empresa, (tot i que seria pertinent). La qüestió és que molts dels nostres clients i tercers ens pregunten i com podem portar això de forma senzilla? És molt simple, cada cobrament o pagament que no es realitzi pel banc, s'ha d'anotar en un full de control, o també, llibre de caixa.
El seu assessor comptable, no és vident, pot portar totes les factures i els extractes bancaris, però, tots aquells pagaments que no apareixen al banc, o els ha pagat vostè. de la seva butxaca, o ho ha pagat l'empresa amb alguna cosa que ha cobrat en efectiu, o bé, està pendent de pagament, amb els ingressos succeeix el mateix.

El que és lògic és que un bon control diari, li va a permetre conèixer tant a vostè. com al seu assessor, la situació real de la seva companyia. No tenir la caixa negativa, ni saldos exagerats en aquest compte.

Per a qualsevol dubte, no dubtin en contactar!

Aquí podéis descargar el Llibre de Caixa.